Søg i denne blog

fredag den 13. marts 2015

Har du lyst til at bage i weekenden?

Denne pizza bagte jeg på bagesten.
Så kommer der her en ide, til hvad du kan bage, det er supernemt og kan stå og hæve, hvis man har lyst til det, eller komme i ovnen hvis det skal være hurtigt færdigt:

Dej til tusind ting


Ingredienser:

Dette brød har jeg bagt med rosmain og salt.
2 1/2 dl vand

1 gær

3 spsk. olivenolie

Et drys sukker

Et drys salt

Mel til dejen er god og ikke er klistret!


Opskrift

  1. Sæt ovnen på 225 grader.
  2. Smuld en pakke gær i vandet og rør rundt til gæren er opløst.
  3. Kom olien, saltet og sukkeret heri.
  4. Tilsæt mel og ælt dejen til den er smidig.
  5. Hvis det er boller bages de i 12-17 minutter. Hvis det er pizza bages de i 15 minutter. Hvis det er brød bages de i 20-25 minutter. Bager man pizzaen på bagesten, skal man holde meget øje med den, da det går meget hurtigt, med at få bagt pizzaen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar